fredag 1 september 2017

Orderbekräftelse från Dealhunter



ORDERBEKRÄFTELSE

Hej Tommy Högberg,

Tack för din order.
Du får ett mail när en vara har skickats. Du kan se förväntat leveransdatum för varje vara nedan.

Orderdatum: 01/09-2017


Fakturaadress

Tommy Högberg
Lanternavägen 7
54772 Otterbäcken

Leveransadress
Samma som fakturaadress


Ordernummer: 1229501

Vita LED-stearinljus (3 st) Produkt: Vita LED-stearinljus (3 st)
Antal: 1
Referensnummer: 315855
Dealleverantör: Buy Simple ApS
Leveransställe: Angiven leveransadress

Förväntat leveransdatum: 8. Sep 2017 - 15. Sep 2017

Pris: 0 kr
Fraktkostnad: 49 kr

Frågor?
Kontakta leverantören
 
Produkter 0,00 kr
Fraktkostnad 49,00 kr
Expeditionsavgift 3,00 kr
 
Varav moms 10,40 kr
Totalt 52,00 kr
   


Observera vänligen att detta enbart är en orderbekräftelse.
Du får ett mail när en vara har skickats, och det reserverade beloppet för varan dras från ditt konto.
Du kan se leveransinformation och eventuella spårningslänkar när du är inloggad på ditt Dealhunterkonto. Om du skulle ha glömt/tappat bort ditt lösenord kan du återställa det på www.dealhunter.se under 'Logga in'.



Prenumerera på Dealhunters nyhetsbrev för att inte missa några intressanta dealar!
Du kan registrera dig här: https://dealhunter.se/registrera

Dealhunters kundservice kan kontaktas på info@dealhunter.se

Med vänlig hälsning
Dealhunter

Populära dealar

Generelt

Disse handelsbetingelser ("Betingelserne") finder anvendelse, når du handler på dealhunter.dk. Dealhunter.dk ejes og drives af Dealhunter A/S ("Dealhunter"), CVR-nr. 30199782, Sankt Peders Stræde 45, 2., 1453 København K.

Ved accept af Betingelserne tilkendegiver du, at du har læst, forstået og accepteret disse.

Køb på dealhunter.dk

På dealhunter.dk, kan du købe værdibeviser til produkter, ydelser og oplevelser. Dealhunter leverer udelukkende værdibeviser til de pågældende deals, som vi annoncerer. Det er den pågældende leverandør af dealen ("Leverandøren"), og ikke Dealhunter, der leverer de produkter, ydelser og oplevelser, som værdibeviset er gyldigt til.

Der tages forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser, samt for udsolgte varer.

Når du afgiver en bestilling på dealhunter.dk, oprettes der automatisk en Dealhunter brugerkonto til dig, som du vil have adgang til via dealhunter.dk, "Min profil". Her vil du altid finde dine bestilling, værdibeviser og dine kontaktoplysninger oplyst til os.

Umiddelbart efter afgivelsen af bestillingen, fremsendes der en automatisk ordrebekræftelse til din e-mail adresse. Ordrebekræftelsen vil også være tilgængelig på din brugerkonto.

Alle automatiske ordrebekræftelser fremsendes med forbehold for vores endelige godkendelse af din bestilling. Hvis det ikke er muligt at efterkomme dit køb, vil vi hurtigst muligt informere dig herom pr. e-mail og tilbageføre eventuel foretaget betaling.

Ordrebekræftelsen indeholder et ordrenummer, der skal bruges ved al korrespondance med Dealhunter. Al korrespondance skal foregå via e-mail, chat, Facebook og telefon.

Du skal være mindst 18 år for, at kunne afgive et køb på dealhunter.dk.

Priser

Priser på dealhunter.dk er inklusiv moms, men eksklusiv leveringsomkostninger, som kan variere. Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.

Vi forbeholder os retten til at opkræve et ekspeditionsgebyr. Eventuelle gebyrer vil altid blive oplyst sammen med prisen.

Betalingsmidler

Vi accepterer følgende betalingsmidler:

  • Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • JCB
  • MobilePay

Bemærk, at Visa Electron og MobilePay ikke kan bruges ved oprettelse af abonnement.

Betalingsprocedure

Køb af ydelser/oplevelser

Hvis du har købt et værdibevis til en ydelse/oplevelse, vil vi trække betalingen umiddelbart efter købet og samtidigt udstede dit værdibevis.

Køb af produkter

Har du købt et produkt, reserveres pengene på din konto og bliver først trukket, når produktet er afsendt fra Leverandøren. Du vil modtage en e-mail, når produktet er afsendt.

Levering

Værdibeviser sendes pr. mail fra dealhunter.dk. Se yderligere om værdibeviser under afsnittet "Værdibeviser" nedenfor.

Har du købt et egentligt produkt (og ikke en ydelser/oplevelse), så vil produktet blive sendt direkte fra Leverandøren. Leveringsfristen vil fremgå af dealen ordrebekræftelsen og din brugerkonto. Pakken vil blive afsendt via den forsendelsesmetode, som fremgår af ordren eller som du har valgt ved bestillingen. Produkter leveres i hele Danmark, dog ikke til Grønland og Færøerne. Der leveres ikke til udlandet. Leveringsvilkår fra Leverandøren vil i øvrigt fremgå af ordrebekræftelsen.

Hvis du mod forventning ikke har modtaget din pakke efter leveringsfristen i dealen, bedes du kontakte Leverandøren. Leverandørens kontaktdetaljer vil fremgå af ordrebekræftelsen og på din brugerkonto under dealinfo. Kan du ikke, inden for rimelig tid, få løst dit problem direkte med leverandøren, bedes du kontakte Dealhunters kundeservice.

I tilfælde af at en leverandør enten går konkurs eller af anden grund ikke kan levere den bestilte vare, inden du har modtaget dit produkt, vil vi snarest muligt tilbyde dig et erstatningsprodukt.

Værdibeviser

Værdibeviser sendes til den af dig opgivne e-mail adresse og vil altid være tilgængelig på din brugerkonto. Det er dit ansvar at sikre, at den e-mail adresse, der er opgivet ved købet, er tilgængelig og i stand til at modtage værdibeviset.

Et værdibevis er typisk gyldigt i 2-12 måneder efter udstedelsen. Gyldighedsperioden kan dog variere fra deal til deal, da gyldighedsperioden fastsættes af Leverandøren. Gyldighedsperioden vil altid fremgå af værdibeviset.

Når du vil bruge værdibeviset, skal det fremvises til Leverandøren, da det indeholder en unik rabatkode. Det er op til Leverandøren, at verificere værdibevisets ægthed. Hvis det er et krav fra Leverandøren, at værdibeviset printes ud, er det dit ansvar at sørge for det.

Værdibeviser er beskrevet og gengivet så præcist som muligt efter Leverandørens anvisninger. Du kan ikke gøre ansvar gældende over for Dealhunter i anledning af de enkelte deals beskrivelser ikke svarer til det købte, medmindre der er tale om væsentlige misvisende eller direkte fejlagtige beskrivelser.

Hvis du indenfor gyldighedsperioden ikke kan indløse værdibeviset, bedes du kontakte os og få pengene refunderet til din brugerkonto.
Hvis du har reserveret tid til gennemførsel af den købte ydelser eller oplevelse, men ikke møder op, bliver dit værdibevis efterfølgende ugyldigt og du vil ikke kunne få dine penge retur.

I tilfælde af at en leverandør enten går konkurs eller af anden grund ikke kan levere den bestilte ydelse, inden du har benyttet dit værdibevis, vil vi snarest muligt tilbyde dig alternative ophold/oplevelser.

Hvis Leverandøren har mistanke om, at der er manipuleret med værdibeviset, eller hvis det forsætligt er forsøgt indløst flere gange, kan Leverandøren nægte at tage imod værdibeviset. Sådanne tilfælde vil blive rapporteret tilbage til Dealhunter, som forbeholder sig retten til at politianmelde sagen.

Fortrydelse

Du kan fortryde en ordre i op til 14 dage efter modtagelse af det bestilte produkt/værdibevis. Proceduren ved fortrydelse er forskellig alt efter om du har købt en ydelse/oplevelse eller et produkt. Du bedes følge den procedure, der gælder for netop dit køb.

Ved fortrydelse af køb på ydelser/oplevelser

Du kan i 14 dage fra modtagelsen af et værdibevis på en ydelse/oplevelse (ikke produkt) fortryde købet ved at sende en e-mail til Dealhunter på info@dealhunter.dk.

Bemærk, at fortrydelsesretten ikke gælder værdibeviser til arrangementer omfattet af forbrugeraftalelovens § 17, stk. 2, jf. § 9. stk. 2. Bliver sådanne arrangementer aflyst, vil vi refundere det betalte beløb til dig.

Du skal i e-mailen tydeligt gøre opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Herudover skal du videresende eller vedhæfte en kopi af ordrebekræftelsen og værdibeviset. Husk at skrive navn, adresse, e-mail og telefonnummer i din e-mail.

Vi tilbagebetaler beløbet til din brugerkonto eller det kreditkort, som er brugt ved købet (efter dit valg) senest 14 dage fra den dato, hvor du har givet os besked om din fortrydelse.

Efter udløbsdatoen eller benyttelse af værdibeviset kan fortrydelsesretten ikke gøres gældende.

Ved fortrydelse af køb på produkter

Hvis du har fortrudt dit køb af et produkt, skal du senest 14 dage fra modtagelse af pakken, meddele dette til Leverandøren på den e-mail adresse, som er angivet i ordrebekræftelsen. Du skal i e-mailen tydeligt gøre opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Herudover skal du sende pakken retur til Leverandøren senest 14 dage efter, at du har sendt meddelelsen om fortrydelse af købet. Leverandørens adresse kan du finde i ordrebekræftelsen eller på din brugerkonto under dealinfo. Du skal selv betale for returportoen.

Hvis du returnerer produktet til den forkerte adresse, f.eks. Dealhunters adresse, vil vi modregne 200 kr. i administrations- og portogebyr, da vi vil skulle sende produktet til Leverandørens adresse. Behandlingen af din returnering vil desuden tage 2-3 uger grundet den ekstra forsendelse.

Når Leverandøren har modtaget produktet retur fra dig, tilbagebetaler vi dit tilgodehavende til din brugerkonto eller det kreditkort, som er brugt ved købet (efter dit valg) hurtigst muligt efter at produktet er returneret.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. Hvis du har taget varen i brug ud over hvad der er nødvendigt for at konstatere varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde.

Reklamationer

Vi giver 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

Hvis du opdager en fejl ved produktet, skal du reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Reklamationen skal du sende til vores kundeservice på info@dealhunter.dk. Du bedes ved henvendelsen oplyse ordrenummer samt beskrive, hvad der er galt med produktet. Du må også meget gerne vedhæfte et billede, der viser manglen. Vi vil herefter kontakte Leverandøren og undersøge mulighederne for at du kan få et nyt produkt. Hvis det ikke er muligt, vil Leverandøren enten tilbyde dig at produktet repareret eller at få pengene retur. Du er ikke ansvarlig for omkostninger forbundet med returneringen af mangelfulde eller forkerte varer.

Behandling af personoplysninger

Ved køb via Dealhunter.dk indsamler og behandler vi visse oplysninger om dig. Indsamling og behandling sker i henhold til Persondatalovens regler. Vi henviser i øvrigt til vores privatlivspolitik, som du kan læse her og vores cookiepolitik, som du kan læse her.

Dealhunter Plus

Fordele

  • PLUS medlemskab - kun 89 kr./ måned
  • Deals til kostpriser og ofte endnu billigere!
  • 30 dages fuld returret.
  • Eksklusive konkurrencer.

Bestilling

Ved bestilling på Dealhunter.dk modtager du en e-mail med en bekræftelse, når betalingen er gennemført. Herefter vil du få adgang til din personlige brugerkonto med en oversigt over din købshistorik. Et medlemskab kan kun tegnes af privatpersoner, der er fyldt 18 år og der må kun tegnes ét abonnement pr. husstand. Det er derfor ikke tilladt at oprette flere brugere med samme adresse. På størstedelen af produkterne vil der være et maximalt køb på ét stk., pr. medlemskab, da varerne ofte udbydes til under butikkens indkøbspris.

Bemærk, at der ikke kan oprettes et abonnement for følgende betalingstyper:

Visa Electron
Mobilepay
Klarna

Abonnementsbetingelser

Ved gennemførsel af din bestilling accepterer du, at Dealhunter må trække det aftalte beløb månedsvis. Bemærk, at du ikke kan betale dit abonnement med et eventuelt tilgodehavende på din Dealhunter konto.
Medlemsskabet er løbende indtil det opsiges af dig.
Medlemsskabet er gratis i 14 dage og koster herefter 89 kr. pr. måned. Beløbet vil blive hævet på din konto til den 1. i måneden.

Ændring af betingelser

Vi forbeholder os til enhver tid retten til at ændre Betingelserne uden forudgående varsel over til dig. Den gældende version af Betingelserne vil altid blive vist i forbindelse med afgivelse af en bestilling.

Opsigelse

Medlemsskabet af Dealhunter Plus kan ikke opsiges de første 48 timer fra du har tilmeldt dig, men kan herefter opsiges med dags varsel. Abonnementet ophører herefter ved udgangen af den periode, du har betalt for. Du kan opsige medlemsskabet under din Dealhunter brugerkonto.
Ved udmelding mister du evt. restende tid af gratisperioden på de 14 dage på Dealhunter Plus. Indmelder du dig igen, vil dit abonnement træde i kraft fra første dag som betalende abonnement (89 kr.), da du allerede har benyttet din gratisperiode.

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Fra det øjeblik du bestiller et produkt, dog 14 dage fra indmeldelse, vil dit medlemskab blive aktiveret. Abonnementet er herefter bindende og kortindehaver er forpligtet til at betale medlemsgebyret, så længe abonnementet er i kraft. Medlemsskabet bliver automatisk fornyet hver måned, med yderligere en måned, indtil det opsiges.

Såfremt dit betalingskort snart udløber eller er udløbet, skal du blot vente på at din abonnementsperiode automatisk udløber, og herefter bruge dit nye betalingskort ved din første efterfølgende ordre. Herved genaktiveres dit medlemskab og knyttes til dit nye betalingskort. Du kan også kontakte vores kundeservice, hvis du ønsker hjælp.

Fortrydelsesret

Abonnementskøbet gælder under den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage. Abonnementet kan kun fortrydes, såfremt det ikke er blevet taget i brug jf. Ovenstående regler om kortholderes ansvars- og hæftelsesforhold.

Kontakt

Har du spørgsmål, kommentarer eller klager kan du kontakte os på:

Dealhunter A/S
CVR-nr. 30199782
Sankt Peders Stræde 45, 2.
1453 København K
Telefon 70272814
E-mail info@dealhunter.dk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar